Over mij

Hallo,

Mijn naam is Anne-Marieke Olsthoorn. Ik ben getrouwd met (uiteraard) de leukste man van de wereld. Ik mag moeder zijn van onze twee prachtige kinderen.

Vaak ben ik bezig met ordenen en ideeën te bedenken hoe ik iets praktisch kan opbergen zodat het snel terug te vinden is. Niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn gezin. Misschien is dat wel het belangrijkste wink

Bijna 17 jaar heb ik gewerkt op de afdeling Wonen bij een woningbouwvereniging. Mijn taken lagen vooral op het gebied van de huurincasso en sociaal beheer. Ik  ben nog steeds werkzaam in de corporatiewereld. Nu vooral als bewonersbegeleider bij renovatie en sloop-nieuwbouwprojecten.

Ik kom veel bij de mensen thuis. Mijn handen kriebelden regelmatig om te beginnen met het organiseren van de administratie en huishouding. Dat kan natuurlijk niet maar in gesprekken komen vaak wel de ideeën en oplossingen om bijvoorbeeld een incassoprobleem op te lossen of een overvolle woning op te ruimen.

Om mij heen zie ik dat niet iedereen even makkelijk organiseert. Op zich is dat natuurlijk helemaal niet vreemd want iedereen heeft andere kwaliteiten.

Mijn kwaliteit is om ruimtes, kasten, werkplekken en dergelijke te organiseren.

Ik krijg energie van het helpen van mensen. Te helpen met het organiseren van een huishouden en/of administratie als dat, om welke reden, niet gaat zoals ze willen.

Ik heb de beroepsopleiding gevolgd tot Professioneel Organizer.

Door het volgen van deze opleiding werd het voor mij duidelijk dat ik op dit gebied verder wilde gaan. In 2018 heb ik dan ook de beslissing genomen om als zelfstandige door te gaan.

Daarnaast heb ik de nodige juridische kennis op gebied van huurrecht en heb ik de Post HBO opleiding Schuldhulpverlening afgerond.

Sinds de oprichting van Spring Foundation Vlaardingen in 2012 ben ik één van de leden van deze geweldige vrijwilligersorganisatie.

Spring Foundation Vlaardingen is een groep vrouwen die tot doel heeft om de sociale armoede in Vlaardingen te bestrijden.

Dit doen we door het organiseren van allerlei activiteiten en projecten. Lekker concreet, met direct resultaat.

Wil je meer  informatie over wat ik doe?

Neem hier contact met mij op.