Verhuis verkoop verbouw

Verhuizen

Vaak een grote gebeurtenis in je leven. Soms is verhuizen alleen maar leuk maar het kan ook zorgen voor de nodige (inpak)stress. Soms kan het nemen van de beslissing “wat neem ik überhaupt mee uit dit huis naar het nieuwe huis” al een dilemma zijn.

Wellicht ga je verhuizen van een grote eengezinswoning naar een kleinere gelijkvloerse woning. Dan moeten er zeker keuzes gemaakt worden.

Ik help je graag met het maken van deze beslissingen. Ik luister en stel vragen. De eindbeslissing over wat gaat er mee en wat niet ligt altijd bij jou. Maar door suggesties, opmerkingen, voorstellen van iemand die niet emotioneel betrokken is, kan dat net helpen om de juiste beslissing te nemen.

Verbouwen

Verbouwen is een best een dingetje. Zeker als er bijvoorbeeld een woonlaag of woonruimte leeg moet. Hoe pak je een verbouwing aan? Pak je alles in of maak je gelijk de beslissing om van spullen afscheid te nemen? Wat is je tijdsplanning? Waar blijven je leden van je gezin tijdens de verbouwing? Of waar blijf jij? Kan je in de woning blijven?

Allerlei vragen die in je op kunnen komen tijdens de voorbereiding van een verbouwing.

Zie je door de bomen even het bos niet meer? Neem dan contact op met mij voor het maken van een goede planning en afspraken met eventueel derden.

Verkoop

Je woning staat te koop maar ook nog overvol. Hoe kan je je woning niet alleen voor op de foto’s verkoop klaar krijgen maar ook als je kijkers krijgt?

Graag help ik je met suggesties en tips om de woning verkoop klaar te krijgen.

Ik help je hiermee daadwerkelijk met helpende handjes en niet alleen met woorden.

Wil je meer  informatie over wat ik doe?

Neem hier contact met mij op.