Werkplek – magazijn

Werkplek

Administratie

Een bureau welke vol ligt met dossiers, krabbels, rekeningen en tijdschriften is niet wereldvreemd.

Een overvol bureau kan wel zorgen voor irritaties en stress. Zeker bij collega’s die hun bureau wel op orde houden.

Ik kan je helpen je administratie te ordenen via de “To Do” methode. Deze methode is effectief en brengt rust op jou bureau en in je mailbox. Hier beslist jij, de werknemer/werkgever wat er bewaard wordt. Maar ook wat er gearchiveerd moet worden, wat weg mag of wat een actie nodig heeft. Ik zal je ondersteunen met suggesties en ideeën.

 

Contacten

Naast jouw administratie kan ik ook jouw contacten opschonen, bijvoegen en aanvullen. Hier beslis jij wat voor jou nodig is om snel een contact te vinden en diegene te kunnen bereiken. Wil jij dit digitaal of “ouderwets” in een adressenboek. Jij bepaald en ik geef je tips en suggesties hiervoor.

Na het organiseren van je administratie weet je voortaan waar je de papieren kunt laten, hoe snel je een actie kunt uitvoeren maar ook waar je het terug kunt vinden.

Je leert hoe en hoeveel tijd je moet inplannen om je administratie op orde te houden. Zo win je tijd en staart jouw administratie jou nooit meer aan.

Een echte win-win situatie.

 

Magazijn

Naast de werkplek is het magazijn vaak ook een bron van irritaties. Iedereen pakt wat hij nodig heeft. Wat als het verkeerde wordt gepakt wordt het dan ook weer netjes terug gelegd? En is alles aanwezig wat aanwezig moet zijn? Of zijn er overbodige zaken in het magazijn aanwezig welke dus onnodig ruimte bezet houdt voor zaken die er wel toe doen?

Graag organiseer ik het magazijn samen de medewerker die hier over gaat. Samen is leuker en makkelijker. Wie pakt anders dat pakket papieren aan welke al een geruime tijd op de bovenste plank ligt?

Met tips en ideeën wordt het magazijn tot een gestroomlijnd geheel georganiseerd.

Wil je meer  informatie over wat ik doe?

Neem hier contact met mij op.